|
|
Registro completo
|
Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
22/02/2014 |
Autor : |
Campos, R. Mattos de ; Guss, A. ; Agostini, J.A. Espíndula |
Título : |
Informacoes tecnicas sobre a producao de feno |
Fecha de publicación : |
1984 |
Fuente / Imprenta : |
Vitoria (Brasil): Emcapa, 1984. |
Páginas : |
35p. |
Serie : |
Circular Técnica (Emcapa) |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
HENIFICACION; HENIFICADO; HENO; VALOR NUTRITIVO. |
Asunto categoría : |
-- |
Marc : |
LEADER 00508nam a2200193 a 4500 001 1039274 005 2014-02-22 008 1984 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCAMPOS, R. MATTOS DE 245 $aInformacoes tecnicas sobre a producao de feno 260 $aVitoria (Brasil): Emcapa$c1984 300 $a35p. 490 $aCircular Técnica (Emcapa) 650 $aHENIFICACION 650 $aHENIFICADO 650 $aHENO 650 $aVALOR NUTRITIVO 700 1 $aGUSS, A. 700 1 $aAGOSTINI, J.A. ESPÍNDULA
Descargar
Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA La Estanzuela (LE) |
|
Biblioteca
|
Identificación
|
Origen
|
Tipo / Formato
|
Clasificación
|
Cutter
|
Registro
|
Volumen
|
Estado
|
Volver
|
|
Registros recuperados : 5 | |
4. | | ROVIRA, P.J.; BRUGNINI , G.; RODRIGUEZ, J.; CABRERA, M.C.; SAADOUN, A.; DE SOUZA, G.; LUZARDO, S.; RUFO, C. Microbiological changes during long-storage of beef meat under different temperature and vacuum-packaging conditions. Foods, 2023, volume 12, issue 4, article 694. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.3390/foods12040694 Article history: Received 28 December 2022; Revised 26 January 2023; Accepted 30 January 2023; Published 6 February 2023. -- Correspondence: Santiago Luzardo, mail: sluzardo@inia.org.uy (S.L.); Caterina Rufo, mail: crufo@fq.edu.uy (C.R.)...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
5. | | LUZARDO, S.; SAADOUN, A.; CABRERA, M. C.; TEREVINTO, A.; BRUGNINI, G.; RODRIGUEZ, J.; DE SOUZA, G.; ROVIRA, P.J.; RUFO, C. Effect of beef long-storage under different temperatures and vacuum-packaging conditions on meat quality, oxidation processes and microbial growth. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2023. https://doi.org/10.1002/jsfa.12999 -- OPEN ACCESS. Article history: Manuscript received 04 June 2023, Manuscript revised 09 August 2023, Manuscript accepted 19 September 2023, Accepted manuscript online 22 September 2023, Version of Record online 06 October 2023. -- Correspondence...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
Registros recuperados : 5 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|